søndag den 10. juli 2011

Strandlivet i Holland - Ijmuiden







I går var vi til koncert med ca. 10.000 unge mennesker ved den årlige teknokoncert - Party on the Beach. Området lå ca 1 km syd på på stranden ved Ijmuiden. Vi undrede os over hvorfor der var en stadig lang kø fra marinaen og mod syd ad stranden. Da vi snakkede med et par unge fik vi nogle gode tips og om aftenen tog vi der ud. En af eu største DJ og mange andre underholdt og der blev givet fuld gas. Vi tog der ud om aftenen og der var sandelig mange mennesker. En kæmpe scene hvor DJ stod og gav den fuld gas og alle mulige effekter så som kæmpe flammer, der blev sendt op i himlen og efterhånden som det blev mørkt var det et enestående syn og oplevelse. Jeg kan godt forstå scenen var blevet langt ca. 1 km mod syd fra byen, da bassen blev trykket af.
Idag har vi tilbragt tiden med at studerer vejrudsigten og så ellers ligget på stranden. Der er nok at opleve en sådan dejlig solrig dag. Der er kitesurfer, vindsurfer og strandsurfer på 3 hjul. Vi oplevede et race med ca. 30 deltagere. Så er der mange drager i alle former og farver. Vandet er dejligt - siger drengene.
Vejr udsigten så lovende ud med let vind og vi besluttede at gøre turen til England for at sætte vores autograf og for at minde dem om, at vikingerne engang havde hersket her.
De 3 vikinger fra Team NeXt Level.