torsdag den 14. juli 2011

3 dage i Lowestoft - Englands østligste punkt.

Englands østligste punkt


















































Lowestoft Ness - Øst-England. 3 dage har vi nu kigget på England - Lowestoft. Vejret har været blæsende og i dag regnfuldt. Vikingerne har konstateret, at England ikke har fornyet sig siden Victoria tiden og alle brugbare kvinder blev afhentet i vikingetiden. Stedet bære præg af havne/fisker by og ja provincielt - det ligger jo også på det yderste sted. Der er ca 35000 indfødte i kommunen og de ser ens ud. Her er dog Englands østligste punkt, Lowestoft Ness, som den største attraktion. Vi har nu været på det østligste punkt og mangler bare det nord-vest og sydligste punkt. - (en anden gang - ha) Alt her er lidt billigere end i DK, så nogen glæde er der dog. Drengene får afprøvet deres engelske, men Lowestoft beboerne taler et meget dårligt engelsk - vi griner meget af deres udtale - tænk på vores perfekte skoleengelsk og vores tillærte amerikanske. Jeg kan forestille mig, at det er at sammenligne med fynsk,-vest- og sønderjysk. Vi har kigget på gaderne, strandene og indkøbscentre. Selve marina området er meget moderne og pænt holdt. Radiomusikken er i top - engelsk popmusik og ikke afbrudt af Medina eller Rasmus Seback eller andre mislykkede musikstykker. Vi har heldigvis fri adgang til internettet og kan hente vejrudsigt, nyheder og se tour de France og så selvfølgelig Facebook.


Vi har i dag i delvis regnvejr været i den sydlige del af Lowestoft, der var mere moderne og interessant og vi fik da også talt med rigtige englændere. Et spændende område med parker og strandpromonade. Vi gik igennem villakvarteret Kirkley, hvor vi så rigtige engelske børn i deres skoleuniform, idet fik fri fra skole. Drengene var ikke til at slæbe ud fra disse latterlige spillebuler, som er overalt i England. Lige nu ved solnedgang er solen begyndt at stråle og drengene skal ud at bade i det engelske kolde vand. Vores nabo Henri Pottle er en flink fyr, der har inviteret os til New Castle, men det bliver nok en anden gang. Han har været dejlig behjælpelig med forståelsen af til og afsejling af engelske havne, hvad vi ikke forstod helt. Ha men de må altså forstå, at dette er NeXt Level og ikke hvilken som helst båd og besætning.

Planen er nu, efter at det har blæst fra nv i 3 dage, at tage turen over til Holland/Amsterdam i morgen tidlig, 15/7 ca. kl. 0600 og regner med at være ovre lørdag morgen kl. 2 - 3 stykker.
Vikingetogtet kan konstaterer, at der ikke er noget af værdi tilbage i vores gamle besiddelse, hvorfor vi vender tomhændet tilbage. Team NeXt Level -