lørdag den 9. juli 2011

Ijmuiden

Vinden har nu stået i SV jævn til hård med bølger af en vis størrelse, der gør den videre færd syd el. vest på vanskelig. Vi har lovet hinanden at sejladsen skal være sjov og behagelig, men det kniber lidt når det hele tiden regner og strømmen er ca. 2 knob.
Derfor afventer vi her i Ijmuiden – i øvrigt en rigtig dejlig marina med alle tænkelige faciliteter – endda en skøn strand på et par hundrede kilometer, ha ja sommer og sol er nok lånt ud.
Vi har ikke spildt tiden, da Amsterdam er en overraskende spændende oplevelser – Ja Nordens Venedig. Vi vidste ikke meget om byen, men det gør vi nu. Coffeshop, Red Light District, Dam, Heineken, kanalerne og så cyklerne. Aldrig har vi set så mange cykler og 95 procent af dem er mormorcykler og resten er budcykkel lignende. Vi har spist på gode restauranter og nydt en hotdog på Dam-torvet. Drengene er ellevilde med byen, der oser af glæde og livsenergi. Tilsyneladende er alle glade her i denne forunderlige hovedstad. Medens vi sidder og nyder en høker øl – ryger alle omkring os en joint. Ha – ja her lugter sgu af Cannabis alle stede. Det blev sent i aftes, da der lige var nogle gader der var mere spændende end andre.
Vi kigger i dag på vejrudsigten.
Team NeXt Level.