mandag den 16. juli 2012

Anholt

Søndag den 15. juli. Afgang fra Kerteminde kl. 0500. Vi blev lidt forsinket, da der lå en sejlbåd på grund inden for bananen. Vi råbte ham an og skipper kiggede op. Vi gav ham en trosse og slæbte ham ind. Mark var om bord og blev oplyst, at hans sejl var gået i stykker og motoren løb tør for brændstof i havneindløbet, hvorfor han drev ind i bananen. Mystisk. Men Mark syntes også, at han var lidt mærkelig, ligesom han lugtede af spiritus.
Nå men kursen sat mod Anholdt og vinden var vest og øgede fra 6 sek/m til 15 sek/m i løbet af dagen. Alle mand tog en tørn ved rorpinden og der var knald på til sidst og med fuld fart på surfede vi ind i Anholdt havn. Op i vinden og ned med sejlene. Vi satte Daniel af og han fandt en fin plads ved bro 3, hvor vi kunne ligge helt ind til gangarealet, så vi kunne følge menneskers færden.
Hold da kæft hvor det blæste op i løbet af natten og vi var glade for at det blev en rekord tur på 14 timer
Nu skal vi bare dase på Anholdt og fiske og vandre i ørkenen og bestige bjerge og have besøg af Anholdt pigerne og se Tour de France på Molevitten.
Hjemsejlads fredag.
Team NeXt Level.   Der på denne tur består af Daniel, Mark, Nic og Dan

Daniel styrede meget af vejen. Han glædede sig rigtigt meget til gensyn med sit elskede Anholt. Cyklen bagpå er selvfølgelig Daniels. Han har meget at se til her på Anholt.